Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a spus că va semna pentru recepţia celor două gropi ecologice de deşeuri de la Moara şi Pojorâta doar atunci când constructorii vor demonstra că staţiile de tratare a levigatului sunt complet funcţionale. Cătălin Nechifor a precizat că în urma unor discuţii anterioare cu cei care construiesc noile depozitele, aceştia i-au dat asigurări că apa rezultată va fi apă potabilă. „Eu nu pot să-mi asum, eu şi colegii mei, preluarea unui obiectiv care nu funcţionează. La Moara nu funcţionează încă staţia de tratare a levigatului. Ei spun că va funcţiona. Dar vreau să văd cu ochii mei că funcţionează. Şi vreau să văd cum ei beau apă de acolo. Că aşa mi-au spus, că va fi apă potabilă. Hai să văd”, a spus Nechifor, după ce a fost întrebat când vor fi finalizate cele două gropi ecologice pentru deşeuri de la Moara. El a subliniat că de aproximativ un an, firma care trebuie să realizeze staţia de tratare a levigatului nu reuşeşte să o pună în funcţiune. „Problema e că de un an de zile ei nu sunt în măsură să termine. Eu nu am ce să fac. Nu sunt specialist în ape uzate sau în levigat. Dar ei au ofertat şi ne-au convins atunci că sunt cei mai buni. Şi vreau să văd acest lucru. Nu reproşez nimic, doar că vreau să înţelegem că nu pot să preiau ceva ce nu funcţionează”, a mai spus Nechifor. Pe de altă parte, el a adăugat că instituţia pe care o conduce este pregătită cu procedura pentru organizarea licitaţiei pentru desemnarea operatorului sistemului de deşeuri din judeţul Suceava.

Investiţiile în cele două gropi de deşeuri de la Moara şi Pojorâta sunt realizate printr-un proiect european finanţat prin POS Mediu, iar investiţiile trebuie terminate până la sfârşitul anului 2015.

Nechifor anunţă că va recepţiona noile depozite de deşeuri când constructorii vor bea apă de acolo „pentru că acolo trebuie să fie apă potabilă”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava