• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul de Suceava, Cătălin Nechifor, anunță că în partidul Pro România în care s-a înscris recent au mai aderat trei colegi și anume Emilia Meiroșu, Mircea Titus Dobre și Gabriela Podașcă. ”În urma cu fix o saptamana discutam cu Victor Ponta despre Pro Romania. Și despre ce ar trebui sa facem pentru ca oamenii sa își recapete încrederea ca putem face ceva bun și durabil și în tara noastră. Astăzi, la o saptamana distanta, Emilia Meirosu Mircea Titus Dobre și Gabriela Podasca, cu care am fost coleg ani de zile în PSD, au venit alături de Victor Ponta în noua construcție care se dorește altceva, nu doar un nou partid politic. Și după Suceava, Brăila, Constanța și București, sunt convins ca și din alte zone vor veni oameni buni către noi. Și va spun ca e un proiect care se merita! Da, va fi greu, dar important este ca vom reusi! Vom reusi pentru cei care ne vor lua asa cum suntem, pentru cei care ne vor ajuta sa nu mai repetam greșelile trecutului și pentru cei care au puterea sa mai creadă în fiecare dintre cei care vor sa facă cu adevărat ceva bun pentru România”, a declarat Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava