MOPAN Suceava

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, a declarat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că după 12 ani de guvernare PDL şi PNL, atât municipiul Suceava, cât şi localităţile învecinate cu acesta au nevoie de o schimbare, motiv pentru care a invitat alegătorii să voteze cu PSD. Cătălin Nechifor a subliniat că pentru municipiul Suceava această schimbare va fi viitorul primar PSD, Tiberius Brădăţan. Nechifor a arătat că atât Suceava, cât şi localităţile învecinate precum Şcheia, Moara, Pătrăuţi, Ipoteşti sau Salcea au primari PDL-PNL. „E prea mult cu această enclavă PDL, care a uitat cu nerușinare că din cauza lor sucevenii și românii au suferit tăieri de pensii, de salarii, închideri de spitale și de școli și creșteri de taxe și impozite. Nu se poate să meargă mai departe în formatul acesta. Şi este foarte important ca prin Tiberius Brădățan și prin colegii care sunt în această zonă limitrofă Sucevei să dăm un semnal foarte clar că se poate guverna bine, corect, eficient cu oameni de stânga”. El a precizat că această zonă este una cu foarte multe nevoi, motiv pentru care „spun cu tristeţe şi revoltă că în aceste localităţi nu s-a mişcat nimic”.

El a precizat că pe zona Suceava – Mitocu Dragomirnei nu s-a găsit o soluţie pentru amenajarea unui drum către Lipoveni, în timp ce de la Suceava la Salcea nu s-a putut găsi o formulă pentru ca locuitorii din Salcea să poată beneficia de apă potabilă din alimentarea Berchişeşti. „Localităţi precum Suceava, Ipoteşti, Bosanci şi Salcea nu au fost capabile să facă un lucru simplu, şi anume să realizeze breteaua de legătură peste calea ferată pentru a degreva traficul din municipiu. ŞI dacă primarii din aceste localităţi nu s-au înţeles până acum, se vor înţelege de acum înainte?”, a spus Nechifor.

Nechifor a amintit că şi liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, declara la începutul acestui an că nu poate să facă echipă cu Ion Lungu. „Şi asta pentru că şi Gheorghe Flutur şi Ion Lungu sunt oameni cu care nu se poate face echipă”, consideră liderul PSD Suceava. În comparaţie, Cătălin Nechifor a arătat că Tiberius Brădăţan, candidatul PSD pentru Primăria Suceava este omul cu care se poate face echipă. Nechifor a spus că începând de astăzi Tiberius Brădăţan şi-a luat concediu de la Spitalul Judeţean, dar şi că „Tiberius Brădăţan este de astăzi primarul Sucevei. Schimbarea nu mai poate fi oprită la Suceava”, a spus preşedintele PSD Suceava.

Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a spus că în ultimii patru ani, Consiliul Judeţean Suceava, pe care l-a condus, a reuşit să rezolve foarte multe dintre problemele sucevenilor, având pentru aceasta sprijinul Guvernului Ponta. Nechifor a amintit, printre altele, de fondurile de la Guvern alocate pentru asigurarea energiei termice în municipiul Suceava, dar şi pentru plata salariilor compensatorii pentru angajaţii disponibilizați de la Termica. Cătălin Nechifor a mai amintit şi de fondurile pentru unităţile de învăţământ, dar şi de sprijinul Consiliului Judeţean pentru creşterea zestrei edilitare a municipiului reşedinţă de judeţ, prin lucrările de reabilitare a centrului Sucevei. De asemenea, Cătălin Nechifor a mai declarat că în aceşti ani au fost finalizate lucrările la Cetatea de Scaun a Sucevei, la Muzeul Bucovinei şi au fost realizate investiţii importante la Spitalul Judeţean Suceava, inclusiv modernizarea Unităţii de Primire a Urgenţelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava