MOPAN Suceava

Preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, susţine că locul ales pentru amenajarea centrului intermodal de transport marfă de la Dărmăneşti este într-o zonă inundabilă. El a făcut afirmaţia după ce preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a solicitat USL să urgenteze acest proiect care a fost iniţiat de el, în mandatul trecut, atunci cînd s-a aflat la conducerea judeţului. Gheorghe Flutur a propus ca centrul de transport intermodal să fie înfiinţat în zona Gării Dărmăneşti. Însă, preşedintele Nechifor a spus că, acolo, la inundaţiile din 2008, zona s-a transformat într-un adevărat lac. De aceea, el îi cere senatorului Flutur „să-şi lase fularul portocaliu”, şi să vină să explice de ce a ales acea zonă. „ Vreau să-l somez pe domnul Flutur. Nu mă interesează cât e de verde el. E treaba lui. Şi cred că are cine să-l vadă dacă e verde sau nu. Dar eu vreau să-l somez să-şi lase fularul portocaliu jos. Şi cred că nu are treabă, că nu e ocupat, dar la un moment dat ajunge la o limită. Şi vreau să-i spun să vină să-mi explice ca şi fost preşedinte de Consiliu Judeţean, mie ca şi cetăţean al Sucevei, de ce mama mă-sii au ales o zonă inundabilă ca locaţie pentru un centru intermodal. Că am mai aflat şi eu una alta”, a precizat Nechifor.

Preşedintele CJ Suceava a mai spus că dacă s-ar menţine locaţia actuală, „containerele cu marfă vor fi încărcate direct în vapor”. În ceea ce priveşte afirmaţiile parlamentarului PDL privind blocarea investiţiilor de la Suceava de către Guvernul USL, Cătălin Nechifor a spus: „Văd hîrjoneala pe care o practică Gheorghe Flutur, de parcă sîntem băietani care mergem la fete”.

„Şi atunci îi spun domnului Flutur. Lasă-ţi domnule fularul acasă şi hai să-mi explici mie ca şi cetăţean, şi tuturor, şi după aia discutăm. Că aşa văd hârjoneala pe care o practică el de parcă am fi băitani de mergem la fete. Nu suntem în măsura asta. E cu treaba lui, îl înţeleg, e preocupat, are competiţie în partid, şi să fie sănătos. Dar lucruile trebuie tranşate şi spuse cu acurateţe în conformitate cu adevărul. I-am mai spus că e Petrică cu lupul, acum plimbă ursu. Tot ne jucăm aşa de-a politica. E uşor să faci acuzaţii. Dar dacă e bărbat, şi dacă e verde, ar trebui să ne explice lucrurile acestea pentru că sunt extrem de serioase”, a mai spus Nechifor. El a spus că Flutur „a dinamitat cu bună ştiinţă” proiectul pentru construcţia centrului de transport intermodal atunci când a ales ca acesta să fie făcut la Dărmăneşti. „Alegi o locaţie improprie şi după aia să urli că cineva nu face staţie intermodală. Păi ce vrea Flutur? Ca acolo să descărcăm direct în vapor?”, a declarat Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava