Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele organizațației județene a partidului Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, le propune omologilor săi de la PNL și PSD, Gherghe Flutur și Ioan Stan, dar și prefectului Mirela Elena Adomnicăi, o întâlnire tehnică pe tema proiectului ”utilități și mediu la standarde europene” cu scopul de a găsi soluții pentru a scăpa de povara creditelor și dobânzilor. În opinia lui Nechifor, pe tema proietului ”utilități și mediu” e nevoie de o solidaritate, de un front comun. ”Fac o propunere din nou și lui Flutur și lui Stan și prefectului și cine o mai vrea și cer lucrul acesta să avem o întâlnire tehnică nu politică nu din dorința de a urechea pe careva pe subiectul ”utilități și mediu la standarde europene” în Suceava. Deja cred că toți copiii de grădiniță știu de proiectul acesta a lui Mârza, continuat de Flutur, de mine și care nici acum nu e finalizat. Cred că e nevoie de o solidaritate, e nevoie de un front comun și cer lui Flutur, lui Stan, Mirelei Adomnicăi care pot să aducă lucruri bune în proiectul acesta să avem întâlnire în care să punctăm ceea ce e punctat”, a spus liderul județean al Pro România.

”În manadul meu de președinte am găsit soluții, nu a suferit nimeni, banii au venit de la buget s-au plătit ratele și dobânzile”

Nechifor consideră că liderii suceveni reuniți într-o voce comună ar putea să-l întrebe pe ministrul de finanțe, Eugen Orlando Teodorovici de ce în perioada 2014-2015 Guvernul a putut achita ratele și dobânzile la ”utilități și mediu” iar acum nu mai poate. ”Poate că în felul acesta toți împreună să-l putem ruga pe domnul Teodorovici care ne arăta sâmbătă că la el e putința iar la alții dorința și să-l întrebăm pe domnul Teodorovici cum stăm cu putința pentru că el a avut putință în 2015-2014 atunci când eu eram președinte de CJ și obțineam bani de la Guvern pentru plata ratelor și dobânzilor și știți cum veneam la fiecare rectificare anuală cu sume de bani pentru toți și la Câmpulung și la Rădăuți. În manadul meu de președinte am găsit soluții, nu a suferit nimeni, banii au venit de la buget s-au plătit ratele și dobânzile. Nu țineam cont de culoarea politică. Toți obțineau acei bani pentru că într-adevăr este un proiect greșit, e un proiect mamut, preistoric, un proiect care nu va putea fi pus în funcțiune vreodată așa cum a fost el gândit dar din păcate noi toți plătim din bugetele locale bani publici care în mod normal aparțin localităților sucevene”, a spus Nechifor.

”Poate găsim și o formulă dacă tot domnul Teodorovici e un personaj important și politic și administrativ să și fie preluat acest credit până la capăt de către Guvern și să scăpăm odată de povara asta”

”Poate găsim și o formulă dacă tot domnul Teodorovici e un personaj important și politic și administrativ să și fie preluat acest credit până la capăt de către Guvern și să scăpăm odată de povara asta pentru că poate că nu știm cu toții dar din informațiile mele restul de plată pe datorii plus dubânzi la nivel de județ este încă mai mare decât valoarea împrumutului care a fost accesat în 2005. S-au scurs 14 ani împrumutul era pe 30 de ani nici măcar nu am ajuns la jumătatea drumului și plătim în continuare rate și dobânzi împovărătoare pentru greșeli ale trectului care trebuie odată stinse”, a conchis Cătălin Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava