Președintele Consiliului Județean și al PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a reacționat cu ironie la atacul dur lansat împotriva sa de președintele organizației municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan, de la tribuna Consiliului de Coordonare Județean al partidului care a avut loc sâmbătă, 30 noiembrie în sala mare a Casei de Cultură din Suceava. Nechifor a pus acuzațiile lui Bălan în contextul sărbătorii de Sf. Andrei când conform tradiției populare în noaptea de 29 spre 30 noiembrie bântuie stafiile. ”În calendarul religios ,în conştiinţa populară 30 noiembrie este Sf. Andrei. Eu știu că din popor Sf. Andrei mai precis noaptea dinainte de Sf. Andrei e pentru dragoste, pentru a ne feri de bântuieli, de stafii. Ce or fi visat cei din PDL nu știu şi nu vreau să comentez mai mult dar probabil că sunt stafii care îi deranjează atunci când nu au treabă”, a declarat Cătălin Nechifor. Deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, a lansat un atac fără precedent asupra președintelui PSD Suceava și al Consiliului Județean, Cătălin Nechifor.

”Nu am crezut niciodată că într-un om poate sălășlui atâta ură și aroganță cum am văzut la Cătălin Nechifor”, a lovit Bălan acuzând ”comportamentul opresiv și discreționar” al liderului social democrat față de primarii PDL. Bălan a arătat că Nechifor a crescut în spatele foștilor lideri social democrați care au condus județul în trecut însă ”a luat de la ei ce e mai rău”. El a concluzionat că PSD și Cătălin Nechifor ”sunt o pacoste” pentru județ și că este imperios necesar ca PDL să se mobilizeze pentru a-i îndepărta de la putere în 2016.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • http://SiteWeb... petrana p.

    Vai de capu nostru de cine suntem condusi , ce texte ai Nechifore…..Daca ai avea si tu putina minte l-ai fi pus la punct pe Balan , da asa rad toti de prostia ta!

  • http://SiteWeb... Ela 1234

    Pcica mosu peste tine Nechore si-ti strica freza si te trezeste la realitate , da-o ar domnu…..DE unde ai adus fosilele , astia-s aplaudacii care te-au votat nu?

  • http://SiteWeb... adelina1981

    astea-s argumente subtiri Nechifore , care nu -ti fac cinste.Razbunarea e arma prostului si tu cam asa esti!Vezi ca mosu din spatele tau a adormit de atatea baliverne!:)))!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava