MOPAN Suceava

Președintele organizației județene a Pro România, deputatul Cătălin Ioan Nechifor, i-a ironizat pe social decmocrați arătând că dacă ar fi trăit ”Caragiale n-ar fi avut nicio șansă de afirmare literară acum”. Nechifor a făcut referire la intenția pesediștilor de a depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului precizând că ”dacă o vor depune, e posibil ca în loc de 233 de voturi să găsească vreo 150, și restul biluțe din gumă de mestecat sau paracetamol. Sau mai bine nu o mai depun și fac din nou răzgândeala deja proverbială că nu voteaza starea de urgență dar până la urmă au votat, că nu votează legea carantinei, dar au mai modificat pe ici pe colo și si-au dat într-un final votul. Curat murdar, Coane Fănică!”

”Căldură mare în cancelariile politice de la București, se caută idei de campanie, se orchestrează atacuri la contracandidați, se încearcă „să se schimbe pe ici pe colo și anume în punctele esențiale”. Marcel Ciolacu, liderul PSD anunță de vreo 4 luni că e pregătit să depună moțiune de cenzură la adresa cabinetului Orban, asta în condițiile în care acum 6 luni i-a votat cu sârguință pe liberali, pentru interesul național, taman atunci când peneliștii au lipsit pe capete de la votarea propriului lor cabinet, fiind carevasăzică în izolare de Covid. Caragiale n-ar fi avut nicio șansă de afirmare literară acum, viața bate filmul ceva de speriat și comportamentul celor care conduc PSD e strict legat de interesul lor personal, de a fi aleși în structurile lor de conducere și nu are nici în clin, nici în mânecă cu pandemia, criza economică, șomajul galopant sau deschiderea anului școlar.

Problema majoră a lui Marcel Ciolacu și a PSD-ului este „armetica” cum ar spune secretarul lor general, Paul Stănescu. Nu cred că sunt chiar atât de interesați să se numere acum și în Parlament, în prag de alegeri locale, taman când le pleacă pe capete primari la liberali. În Suceava sunt vreo 12 după știința mea.

Într-adevăr, e greu să-ți numeri acum și senatorii și deputații, când în 2016 ai luat 46% și acum în 2020 vei lua maxim 27%. Practic vreo 100 de aleși nu-și vor mai regăsi numele în mandatul parlamentar următor și dau tot exemplu Suceava, unde din 8 parlamentari vor rămâne cu maxim 4, din care unul, locul 2 la deputați, e deja arvunit la un alt partid.

Așadar, la votul pe moțiunea de cenzură, dacă o vor depune, e posibil ca în loc de 233 de voturi să găsească vreo 150, și restul biluțe din gumă de mestecat sau paracetamol. Sau mai bine nu o mai depun și fac din nou răzgândeala deja proverbială că nu voteaza starea de urgență dar până la urmă au votat, că nu votează legea carantinei, dar au mai modificat pe ici pe colo și si-au dat într-un final votul.

Curat murdar, Coane Fănică!”,a  declarat Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava