• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că finanţarea guvernamentală pentru proiectele de dezvoltare din judeţul Suceava se ridică la suma de 63,24 de milioane de lei, echivalentul a circa 15 milioane de euro. Nechifor a subliniat faptul că 129 de proiecte finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală au fost semnate în ultimele patru luni ale anului trecut, investiţiile vizând lucări pentru modernizare de drumuri, reţele de apă şi canalizare, dar şi investiţii pentru modernizarea localităţilor rurale. Şeful administraţiei judeţene ca pentru aceste proiecte de dezvoltare au fost decontate deja 75% din sume. Pe de altă parte, el a amintit şi de proiectul de modernizare a străzii Sucevei din municipiul Fălticeni, proiect finanţat inclusiv cu fonduri guvernamentale, unul dintre proiectele importante din acest municipiu.

Nechifor: În judeţul Suceava au fost semnate proiecte guvernamentale de 15 milioane de euro, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava