MOPAN Suceava

Liderul social democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, l-a sfătuit pe preşedintele Consiliului Judeţean şi al PD-L Suceava să înfiinţeze o Asociaţie a Crescătorilor de Iepuri, în condiţiile în care „în PD-L sunt foarte mulţi iepuri care acum încep să fugă”.

„L-am văzut acum că a făcut o asociaţie a crescătorilor de bovine. Îi sugerez să facă o asociaţie a crescătorilor de iepuri pentru că în PD-L sunt foarte mulţi iepuri care acum încep să fugă. Fug de li se rup picioarele pentru că nu îşi mai găsesc orizontul. Şi vreau să spun categoric că intenţia noastră este să ne consolidăm ca partid politic, ca PSD şi USL. Iar iepurii care sunt acum la PD-L pot să fugă liniştiţi dar nu neapărat la noi”, a subliniat Nechifor. El a arătat că PSD nu este dispus să-i primească în partid pe cei care pleacă din PD-L, chiar dacă aceştia au fost anterior membri ai PSD.

Cătălin Nechifor a declarat că se aşteaptă ca democrat liberalii să demareze în perioada următoare o campanie de defăimare la adresa PSD, dar şi o campanie de „promisiuni deşarte” pentru electoratul sucevean. Nechifor a spus că în rândul democrat liberalilor este o „stare de degriongoladă şi de disperare politică”, în condiţiile în care ultimele sondaje arată că USL se află în continuare pe primul loc în preferinţele românilor, în timp ce PD-L „se află într-o situaţie de stagnare”.

Liderul PSD Suceava a mai precizat că îi pare rău că PD-L Suceava a renunţat la ideea de a publica afişe cu parlamentarii PSD aflaţi în grevă parlamentară. „Ar fi fost foarte util pentru că în acest moment noi credem că lucrurile sunt clare. Noi ne-am asumat în acest moment această formă de protest. Este foarte greu, sau chiar imposibil, să mai acceptăm să fim părtaşi la ceea ce distrug PDL-iştii, la a fi coleg cu Roberta Anastase. Românii cred că au înţeles demersul nostru. Suntem într-o situaţie limită. Altă formă de protest nu putem să mai avem, pentru că am încercat tot ceea ce era posibil în Parlament, şi dialog şi moţiuni simple şi moţiuni de cenzură”, a spus Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava