Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul Județean al Pro România, deputatul Cătălin Ioan Nechifor, consideră că rezultatele obținute de partide la alegerile europarlamentare din 26 mai arată că în viitorul apropiat competiția pentru supremația politică va fi între Pro România și USR Plus.  Mai mult, Nechifor este foarte încrezător că Pro România poate să ajungă să dea și președintele României ”poate în 2024 dar să facă parte și din viitorul cabinet guvernamental”.  ”Asistăm, acum oarecum la o disoluție a partidelor clasice. Mă uitam la scorul PSD la Suceava de 25,92%. E cel mai mic scor istoric al PSD din județ. În egală măsură la PDL pentru că PNL e  compus din vechiul PDL și vechiul PNL scorul de 33,78% nu e nici acesta un scor fabulos. Dacă ar să mă îndrept către trecut în 2014 obțineam  un scor de peste 40% pentru PSD. Sigur că putem vorbi și de USR care a avut un procent de 14,35% în județul Suceava care este sub media națională. Cred că dacă până în prezent competiția era aproape înțeleasă de toți ca fiind între PSD și PNL mă gândesc că în viitorul apropiat competiția pentru supremația poltitică va fi între Pro România și USR Plus. Acest lucru se întâmplă nu doar în România ci și în spațiul european. Valul schimbării a cuprins în Franța, Italia, Germania. Sunt foarte încrezător că echipa noastră prin creștere naturală poate să ajungă să dea și președintele României poate în 2024 dar să facă parte și din viitorul cabinet guvernamental”, a declarat Nechifor.

”Sunt foarte încrezător că echipa noastră prin creștere naturală poate să ajungă să dea și președintele României poate în 2024”

El a arătat că Pro România a trecut primul examen greu ”un examen de capacitate”, în condițiile în care  ”Pro România s-a înființat în urmă cu un an și ceva, în condițiile în care în Suceava nu avem nici un primar, viceprimar, consilier județean, local, nu avem șefi la deconcentrate, nu avem chiar nimic decât oameni membri de partid care au dorit să facă muncă politică”. ”După numărătoarea oficială Pro România a obținut în județul Suceava un număr consistent de 16.012 voturi aferent unui procent de 6,48%. Cu scorul de 6,48% ne-am calificat în foarte multe localități. Din cele 114 localități în multe dintre ele scorul a fost undeva în jurul mediei în puține localități au fost mai mici dar am avut și performanțe importante precum la Vulturești unde am luat peste 20% sau Broșteni aproape de 20% și altele. O altă notă importantă pentru Pro România a fost competiția pe spațiul urban unde prezența a fost și mai mare decât în cel rural și unde procentul Pro România a fost unul destul de bun. Iată că la Suceava procentul a fost de 7,83%, la Câmpulung 6,44%, Fălticeni 8,6%, Rădăuți 6,46% și Vatra Dornei 7,75%. Procentele sunt foarte bune și în celelate localități. Ceea ce am reușit să construim a fost un altfel de vehicul politic”, a explicat liderul județean al Pro România. El a ținut să mulțumească celor care au avut încredere în Pro România arătând că ”în condițiile în care și PSD și PNL scad destul de mult există un loc important în piața politică, există interes al oamenilor față de Pro România și asta ne face să avem speranțe foarte mari”.

Nechifor: ”În viitorul apropiat competiția pentru supremația politică va fi între Pro România și USR Plus”, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava