Concert pascal
MOPAN Suceava

Anul acesta, judeţul Suceava a primit 13,8 milioane de lei de la Guvern pentru continuarea unor proiecte de infrastructură. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a afirmat că banii au fost folosiţi pentru reparaţii la drumuri, alimentări cu apă, canalizare şi staţii de epurare.

Nechifor a făcut aceste declaraţii în replică la afirmaţiile unor lideri ai PDL, care au acuzat faptul că actualul Guvern a blocat mai multe investiţii din judeţul Suceava. „Se confirmă ce au spus cei de la PDL. Da, am mai tăiat din investiţii. Mai precis, din ceea ce era de făcut am mai tăiat pentru că în acest an alocat 138 de miliarde de lei vechi pentru proiectele depuse de-a lungul timpului”, a spus Nechifor. El a arătat că valoarea investiţiilor pentru proiectele din judeţul Suceava depuse începând cu anul 1997 şi până în prezent se ridică la suma de 177 milioane de lei. „Practiv doar în acest an am alocat 14% din sumă”, a subliniat şeful administraţiei judeţene. Cătălin Nechifor a declarat că din totalul sumei de 177 de milioane de lei, din 1997 şi până în prezent s-au alocat circa 112 milioane de lei.

Nechifor a declarat că în cursul anului trecut, pentru proiectele de apă şi canalizare „guvernarea care a fost până prin mai nu a alocat nimic, pentru că au fost prea ocupaţi cu schimbările de prim-miniştri. Nu au dat nimic până am venit noi. Dar noi am dat anul trecut doar pe componenta de apă şi canal aproximativ 4 milioane de lei. Deci am mai tăiat din investiţiile aflate în derulare şi vreau să mulţumesc Guvernului”.

El a arătat că în judeţ sunt investiţii cu un grad mare de realizare, acestea având prioritate la finanţare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava