• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele organizației județene a partidului Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, consideră că odată cu retrimitetea în Parlament a Legi bugetului de stat pe 2019, se intră în cel mai pesimist scenariu, în care autoritățile publice locale vor putea să își adopte bugetele proprii, undeva către luna mai. În opinia lui Nechifor, bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2019 reprezintă țeapa anului. Totodată, liderul Pro România crede că se conturează din ce în ce mai clar ideea că între PSD și Klaus Iohannis există un blat politic foarte bine pus la punct. ”Pe de o parte, Klaus concentrează lupta politică la nivel național între el și PSD și pe de altă parte Dragnea și Dăncilă reușesc să ascundă faptul că bugetul a fost construit pe niște cifre supraestimate și că execuția bugetara pe anul 2019 va fi mai mult decât modestă. Prelungirea incertitudinii va duce la întârzierea sau amânarea multor investiții în sectorul public, guvernul urmând să se spele pe mâini, pe principiul noi v-am dat dar voi n-ați cheltuit, în plus, rectificarea bugetară care ar putea regla anume neajunsuri, va putea fi operațională abia în luna octombrie, după 6 luni de la publicarea în monitorul oficial a legii bugetului de stat”, a explicat Nechifor. El susține că preocuparea lui Dragnea și Iohannis este pozitionarea pentru primul tur de scrutin de la prezidențialele din toamnă ”și pentru asta joacă la poker chiar și destinul a milioane de români”. ”Ce se întâmplă cu pensiile, cu alocațiile, cu vitamina D sunt întrebari la care răspunsul lor este : altă întrebare!”, a încheiat Cătălin Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava