Încurajate de participarea numeroasă a sucevenilor la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Naționale a României autoritățile județene au decis să nu mai facă manifestări de dimensiuni mici ci doar manifestări mari, grandioase. Aceasta este intenția exprimată public de președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor. Nechifor a declarat că un exemplu în acest sens va fi Ziua Minorităților care va fi sărbătorită în data de 18 decembrie la dimensiuni care nu au mai fost atinse vreodată. ”Vor fi mai multe localități antrenate în a sărbători această zi importantă. Cred că nu a fost la fel vreodată sărbătorită Ziua Minorităților la Suceava în nici un caz la asemenea dimensiune. Proiectul pe care mergem acum e un proiect de dimensiune. Nu vrem să facem evenimente mici. Vrem să facem evenimente de amploare care să aibă şi participare numeroasă pentru că discutăm de oameni care au dreptul să aibă acces şi la cultură şi la voie bună”, a declarat Nechifor. Cătălin Nechifor promite ca de Ziua Minorităților participanții să aibă parte de multe suprize.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • http://SiteWeb... petrana p.

    Da baiete Nechifor , manifestatii , fasole cu carnati , trilili si tralala si cu atat ramanem noi sucevenii in urma trecerii tale.Vezi ca si melcul lasa dara in urma lui , tu esti mai rau dacat el , nu se vede nimic in urma ta.Rusine!

  • http://SiteWeb... Carcalete

    Da , numai astea sunt proiectele tale pt.Suceava Nechifore.Bai de multime dar , vezi mai baiatule ca nu mai tine figura si data viitoare.Pleci in necunoscut asa cum ai venit !

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava