MOPAN Suceava

Liderii PSD, PC şi UNPR Suceava, Cătălin Nechifor, Cezar Cioată, respectiv Cătălina Vartic s-au întâlnit vineri în ședință pentru constituirea Consiliului de Coordonare al Alianței Electorale Uniunea Social Democrată la nivel judeţean. În cadrul şedinţei , Consiliul de Coordonare al USD Suceava a discutat protocolul de colaborare al alianței la nivelul județului Suceava și a stabilit calendarul electoral care va cuprinde acțiunile politice de precampanie și campanie electorală pentru alegerile europarlamentare. Potrivit unui comunicat de presă, Cele trei partide din cadrul Alianței Electorale USD, respectiv PSD, UNPR și PC au decis să susțină candidatura unui sucevean pe lista alianței la alegerile europarlamentare. Liderii celor trei partide şi-au fixat ca obiectiv politc obținerea primului loc în judeţul Suceava la alegerile europarlamemtare din data 25 mai 2014.

În prezent USD are în județul Suceava 38 de primari, 32 viceprimari, 11 consilieri județeni  și  528 de consilieri locali.

Tot în cadrul şedinţei de vineri s-a stabilit că în perioada va avea loc reunirea birourilor politice ale PSD, UNPR și PC în vederea semnării protocolul de colaborare al Alianței Electorale USD la nivelul județului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava