• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Uniunea Social Liberală nu se va rupe. Afirmaţia îi aparţine senatorului PSD de Suceava, Neculai Bereanu, care a precizat că liderii PSD şi PNL vor găsi soluţiile necesare pentru continuarea acestei alianţe. Neculai Bereanu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că nu crede nici că actualul preşedinte al Senatului, Crin Antonescu, nu va fi schimbat din această funcţie, ipoteză înaintată de liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu. „Preşedintele Senatului nu va fi schimbat decât atunci când va fi preşedintele României. Deocamdată Crin Antonescu este candidatul USL pentru preşedinţia României”, a spus Bereanu. El a adăugat parlamentarii au fost convocaţi luni pentru ca în situaţia în care se vor efectua modificări în structura Executivului să susţină Guvernul Ponta în varianta susţinută de USL.

El a făcut referire şi la Uniunea Social Democrată, Neculai Bereanu, precizând că deocamdată aceasta este o alianţă electorală, care va participa sub acest nume la alegerile europarlamentare. El a precizat că după aceste alegeri, liderii partidelor care formează USD, respectiv PSD, PC şi UNPR vor stabili dacă noua uniune va continua să funţioneze în această structură şi va deveni o alianţă politică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava