MOPAN Suceava

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a acuzat PSD că se foloseşte de „dezinformări şi mizerii” în această campanie electorală atunci când îl acuă că el este cel care a blocat proiectul pârtiei de schi de pe Rarău. Mihăiţă Negură a precizat că toţi candidaţii PNL au stabilit să nu apeleze la atacuri şi jigniri la adresa contracandidaţilor, şi să lase faptele şi nu vorbele să vorbească pentru ei. „Îi vedem acum pe senatorul Neculai Bereanu şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, că au ieşit la atac şi că spun că primarul Negură este vinovat că a blocat pârtia de schi. Şi să spună că eu am blocat cea mai importantă investiţie din municipiulnostru sunt dezinformări şi mizerii”, a spus Negură. El a precizat că în perioada următoare va veni cu documente concrete prin care să demonstreze cine a blocat această investiţie.

Primarul din Câmpulung Moldovenesc a adăugat că senatorul PSD Neculai Bereanu nu ştie ce se întâmplă în acest municipiu, care sunt problemele locuitorilor. „Din cele 82 de şedinţe de Consiliu Local din municipiul Câmpulung Moldovenesc, domnul senator Bereanu nu a participat la nici una. Iar ca preşedinte de Consiliul Judeţean să nu te intereseze timp de patru ani cum s-au descurcat câmpulungenii şi să vii să spun că Negură a blocat pârtia nu cred că e normal. Dar dumnealui ce a făcut timp de patru ani?”, a declarat edilul câmpulungean. Mihăiţă Negură a subliniat faptul că în ultimii patru ani Primăria nu a primit nici un sprijin pentru finalizarea pârtiei, ba mai mult a fost nevoită să plătească din fonduri proprii o sumă de aproape 7,2 milioane de lei (72 de miliarde de lei vechi) pentru lucrările realizate în 2012, şi neachitate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Negură a spus că pârtia a fost o investiţie a Guvernului, dar în perioada guvernării PSD nu a primit nici un sprijin pentru a finaliza această investiţie. El a arătat că cel care a sprijinit aprobarea proiectului de 10 milioane de euro pentru pârtia de schi de pe Rarău a fost liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, însă după ce PSD a ajuns la guvernare lucrările care au fost realizate „stau şi putrezesc”. „După ce Gheorghe Flutur va ajunge la conducerea Consiliului Judeţean vom pune în mişcare această investiţie. PSD nu are nici o şansă la Câmpulung Moldovenesc. Voi ieşi cu documente pentru ca toată lumea să cunoască adevărul despre această investiţie. Nu am vrut să deschid acest subiect, dar nici nu pot să stau aşa să văd cum alţii aruncă cu dezinformări şi mizerii”, a spus Mihăiţă Negură.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava