MOPAN Suceava

Primarul de Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a anunțat că pe toate șantierele municipalității se lucrează la capacitate maximă. El a declarat că prin Programul Național de Dezvoltare Locală sunt în derulare proiecte însumând aproximativ 7 milioane de euro care vizează reabilitarea și modernizarea Liceului Industrial de Construcții, a școlilor gimnaziale „George Voevidca”, „Bogdan Vodă” și „Teodor Stefanelli”, dar și a celor două școli din Sîhla. Primarul a mai spus că în curînd vor începe lucrările de reabilitare și modernizare a Colegiului Național „Dragoș Vodă”, precum și a sălii de sport și a căminului din cadrul Colegiului Silvic „Bucovina”.

De asemenea, Mihăiță Negură a subliniat că din bugetul local s-au finanțat următoarele proiecte: refacerea acoperișului sălii de sport și a atelierului din cadrul Școlii „Bogdan Vodă”, cu 145.000 de lei, reabilitarea acoperișului și a fațadei sălii de sport din cadrul Colegiului Național „Dragoș Vodă”, cu 140.000 de lei și reabilitarea a încă patru camere din Căminul aparținînd Liceului Industrial de Construcții. Primarul Câmpulungului a menționat că s-au reluat și lucrările de reabilitare a Muzeului Arta Lemnului, printr-un proiect european în valoare de 2,7 milioane de euro. În același timp, se lucrează la refacerea clădirii fostei primării, printr-un proiect în valoare de aproape 2 milioane de lei, finanțat din bugetul local.

Negură: La Câmpulung Moldovenesc se lucrează la capacitatea maximă pe toate şantierele municipalităţii, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava