Concert pascal
MOPAN Suceava

Reese Witherspoon nu se teme de moarte, pentru că este convinsă că există „o putere mare” și că va merge „în rai” odată ce va trece în neființă.

Vedeta din ‘Big Little Lies’ a explicat motivul pentru care nu se teme, după ce colega sa din celebrul serial, Nicole Kidman, i-a mărturisit că se gândește la moarte „tot timpul”.

Într-un interviu pentru LA Times, Nicole a spus, conform contactmusic.com: „Am întrebat-o pe Reese ‘Te gândești vreodată la moarte? Pentru că eu o fac tot timpul.’ Iar ea mi-a răspuns ‘Nu, nu mă gândesc la asta, pentru că știu unde voi ajunge.’ Mi-aș dori să pot să am certitudinea ei. Reese nu se teme de nimic, asta este sigur.”

Și, actrița în vârstă de 44 de ani a explicat în interviu dat publicației: „Nu am prea multe frici, asta este adevărat. Este un timp și un scop și un loc, nu mă tem de moarte, pentru că știu că există rai. Știu asta. Cred cu tărie că există o putere mare – nu știu exact ce este – dar, pur și simplu, nu mă tem de moarte. Sunt foarte mulți oameni care au tot felul de experiențe negative cu religia, eu nu am. Am simțit o incredibilă acceptare și am simțit că fiecare dintre noi are un dar și că suntem cu toții copiii lui Dumnezeu, iar scopul fiecăruia pe lumea asta este să descopere darul pe Dumnezeu i l-a dat.”

În altă ordine de idei, Reese – care are o fată de 20 de ani, Ava, și un băiat, de 16 ani, Deacon, împreună cu fostul ei soț, Ryan Phillippe, dar și o fetiță de șapte ani, Tennessee, împreună cu actualul ei soț, Jim Toth – a spus recent că se bucură „de cea mai frumoasă perioadă din viața ei” și că nu vede cum ar putea fi mai bine decât atât.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava