Concert pascal
MOPAN Suceava

Nelu Ploieşteanu preferă să îşi joace banii la păcănele, deşi soţia l-a dojenit mereu, pentru că a prăpădit şi sume uriaşe. Fotoreporterii Click! l-au surprins în repetate rânduri stând pe scăunel şi lovind tastele cu sete, în speranţa că o să-i pice schema norocoasă.

Şi marţi seară, maestrul avea aceeaşi preocupare. Nea Nelu a stat nu mai puţin de cinci ore într-un local, unde a jucat cu nesaţ. La final, artistul a plecat cam trist, semn că nu a fost ziua lui norocoasă. “Orice om trecut prin viaţă are şi vicii. Nu fur, nu bag mâna în buzunar, mai joc şi eu la păcănele, aşa, de amuzament. Dar sunt un bărbat cu limite, care ştie când să se oprească, nu iau din banii copiilor. Da, merg să mă relaxez, să mă simt bine, după nopţi nedormite în care cânt. Care e problema? Duc acasă ce câştig, la familie, nu joc ultimii bani din buzunar. Pun sume mici, de 50 sau de 100 de lei, am mai şi câştigat, am mai şi pierdut. Amante şi băutură n-am voie, aşa că îmi vărs nervii la păcănele.”, a declarat Nelu Ploieşteanu pentru Click!.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/imi-vars-nervii-la-pacanele-ca-amante-si-bautura-n-am-voie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava