MOPAN Suceava

Doliu în lumea muzicii lăutărești! La fix o săptămână după decesul Corneliei Catanga, iată că și Nelu Ploieșteanu a murit vineri, la vârsta de 70 de ani. Artistul era internat cu Covid-19 la secția ATI a Spitalului Floreasca. Va fi înmormântat lângă fiul său Mihai, care a murit în 2018, și foarte aproape de buna lui prietenă Ileana Ciuculete.

S-a mai dus un mare nume al muzicii lăutărești și de petrecere. Decesul cunoscutului interpret Nelu Ploieșteanu s-a produs vineri, în jurul orei 1 noaptea, la Spitalul Floreasca. Cântărețul în vârstă de 70 de ani a ajuns la spital pe data de 11 martie, însă a refuzat să se interneze, fiind infectat cu SARS-CoV-2. Pe 18 martie, a ajuns din nou în stare gravă la spital. El a fost dus direct la Terapie Intensivă și intubat.

Lăutarul mărturisea fără rezerve că întreaga sa tinerețe și-a petrecut-o în sărăcie. „Cadouri n-am primit niciodată. Şi prima dată în viaţa mea când am văzut un brad de Crăciun aveam 14 ani. Nu ştiu de unde făcuseră rost ai mei de un pomişor, iar mama, săraca, a luat nuci, le-a îmbrăcat în poleială şi le-a pus în pom, pe post de globuri. Atunci mi-am jurat că am să fac tot ce-mi va sta în putinţă ca să nu le lipsească niciodată nimic copiilor mei”, dezvăluia artistul în revista Taifasuri.

Citește mai mult pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nelu-ploiesteanu-inmormantat-langa-unicul-sau-fiu-cavoul-plin-de-flori-si-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava