Concert pascal
MOPAN Suceava

Un neo-western nominalizat la premiile Oscar și un film horror lansat în anii ’80 vor fi difuzate în premieră de Warner TV în luna august.

Filmul de acțiune „Cu orice preț/ Hell or High Water” (2016), regizat de David Mackenzie și scris de Taylor Sheridan, va fi difuzat pe 2 august, de la ora 21:00.

Lungmetrajul neo-western îi are în distribuție pe Chris Pine, Ben Foster, Jeff Bridges și Gil Birmingham și a primit patru nominalizări la Oscar, inclusiv la categoria „cel mai bun film”.

Un tată divorțat și fratele lui mai în vârstă, fost condamnat, apelează la un plan disperat pentru a salva ferma familiei din vestul statului Texas. Ei jefuiesc mai multe bănci și sunt urmăriți de doi rangeri texani.

Producția americană a avut premiera în secțiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes, a fost apreciată de critici și de public, iar American Film Institute a desemnat-o unul dintre cele mai bune zece filme ale anului.

„Superstition” (1982), regizat de James W. Roberson și scris de Donald G. Thompson, va fi inclus în programul Warner TV pe 7 august, la ora 22:00.

Lungmetrajul horror cu elemente supranaturale îi are în distribuție pe James Houghton, Albert Salmi și Lynn Carlin.

În centrul acțiunii se află o familie care locuiește într-o casă ce a fost în trecut loc unde erau executate vrăjitoarele.

O vrăjitoare ucisă în 1692 a promis să se răzbune pe cei care au persecutat-o și revine pentru a-i pedepsi pe urmașii acestora.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava