MOPAN Suceava

În baza datelor şi informaţiilor deţinute în cadrul Planului Comun de Acţiune “Scutul Pădurii”, polițiști din cadrul Serviciul de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice în cooperare cu lucrători ai Gărzii Forestiere Suceava, au efectuat un control pe linia respectării prevederilor legale privind achiziţia, debitarea şi comercializarea materialelor lemnoase la o societate cu sediul social în sat Paltinu, com. Vatra Moldoviței, administrată de un bărbat de 33 ani.

Cu ocazia verificărilor, echipa de control a constatat faptul că societatea a expediat, primit și depozitat fără avize de însoțire a materialului lemnos cantitatea de 92,78 mc lemn rotund rășinoase.
De asemenea, s-a constatat faptul că societatea în cauză nu are împrejmuit pe toate laturile, depozitul de materiale lemnoase.

În cauză s-a dispus sancţionarea societății, polițiștii aplicând 2 sancţiuni contravenționale în valoare de 15.000 lei, pentru încălcarea prevederilor art.19 alin.1, lit.b), art. 21 lit. b), din Lg. 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantităţii de 92,728 m.c. lemn rotund rășinoase în valoare de 23.182 lei.

Materialul lemnos confiscat a fost transportat la depozitul de bușteni din localitatea Dragoșa-O.S. Vama și predat în custodie O.S. Vama.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava