MOPAN Suceava

Netflix a luat decizia de a înceta colaborarea cu Kevin Spacey, în urma acuzaţiilor de hărţuire şi agresiune sexuală lansate împotriva lui, informează contactmusic.com. Compania Netflix a transmis că nu va continua să difuzeze show-ul dacă Spacey, în vârstă de 58 de ani, va continua să fie implicat în proiect.

Kevin Spacey, care joacă rolul principal, a fost acuzat de actorul Anthony Rapp că l-a hărţuit sexual în urmă cu 30 de ani.

Conform sursei citate, companiile producătoare au anunţat marţi, prin intermediul unei declaraţii comune: „MRC şi Netflix au decis să suspende producţia sezonului al şaselea al ‘House of Cards’ până la noi ordine, pentru a avea timp să evaluăm situaţia actuală şi să răspundem neliniştilor echipei noastre”.

Kevin Spacey a mărturisit că a hotărât să îşi trăiască viaţa „ca un bărbat gay” şi şi-a cerut iertare de la Anthony Rapp, după ce starul din ‘Star Trek Discovery’ l-a acuzat pe actorul dublu premiat cu Oscar că i-a făcut avansuri pe când avea 14 ani, în 1985, informează contactmusic.com.

Ca răspuns la acuzaţiile ce i s-au adus, Kevin a scris pe Twitter: „Am un deosebit respect pentru Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât îngrozit de ceea ce a povestit. Sincer, nu îmi amintesc momentul întâlnirii noastre, au trecut mai bine de 30 de ani. Dar dacă m-am comportat aşa cum el a descris, îmi cer sincer iertare pentru ceea ce a fost, cel mai probabil, un comportament neadecvat al unui beţiv. Îmi pare extraordinar de rău pentru sentimentele ce a spus că le-a avut de-a lungul anilor din cauza respectivei întâmplări. Această poveste m-a încurajat să facă lumină în ceea ce priveşte alt aspect din viaţa mea. Ştiu că există peste tot poveşti despre mine şi unele dintre ele se datorează faptului că sunt un om care ţine foarte mult la viaţa privată. Aşa cum cei mai apropiaţi mie ştiu, în viaţa mea am avut relaţii amoroase atât cu femei cât şi cu bărbaţi. Acum, aleg să trăiesc precum un bărbat gay. Vreau să tratez acest lucru cu sinceritate şi transparenţă, astfel, trebuie să încep prin a-mi examina comportamentul.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava