Concert pascal
MOPAN Suceava

Neti Sandu a fost invitată la podcastul moderat de către Horia Brenciu, unde și-a deschis inima și a făcut câteva mărturisiri neașteptate.

Astrologul Pro TV este cunoscut de o țară întreagă datorită rubricii despre zodii pe care o prezintă la Știrile Pro TV. În ciuda faptului că o vedem zilnic pe micile ecrane, sunt puține amănuntele pe care le cunoaștem despre viața personală a vedetei, notează click.ro.

Sunt rare ocaziile în care Neti Sandu vorbește despre viața personală, pe care preferă să o țină departe de privirile curioase. A făcut, totuși, o excepție în discuția avută cu Horia Brenciu și a dezvăluit care sunt lucrurile care contează cel mai mult pentru ea atunci când relațiile amoroase sunt aduse în discuție. „Eu nu vreau să stau cu cineva doar pentru că nu pot să stau singură. Aici e problema cu dependențele! Tu întâi trebuie să-ți rezolvi aceste dependențe și, dacă este loc să intre cineva în viața ta, să intre. Trebuie să existe o complementare. Eu văd o prietenie, o relație, eu astfel văd o relație”, a declarat Neti, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/neti-sandu-dezvaluiri-intime-viata-amoroasa-406361.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava