• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deja consacraţi în industria muzicală românească, Dj Dark & Shidance ne prezintă astazi noul lor single intitulat „Je Samba”. Piesa a fost compusă în colaborare cu „Andreias”,artist al casei de discuri „JHaps Records”, a cărui voce o regăsim pe întreaga piesă. Cântecul are un sound deosebit, este în trend şi cu siguranţă are toate şansele să impresioneze inimile fanilor.

Încă din 2010, an de an, Dj Dark pastreaza tradiţia în ceea ce priveste cel mai mare eveniment dance din istoria radioului, Liberty Parade. O face alături de colegul său Shidance şi împreună promit un mega show.

Despre Andreias mai putem spune că a lansat în urma cu cateva zile primul său single solo intitulat “Mademoiselle”, totodată a colaborat acum aproximativ o lună cu „Mister Z” în cadrul piesei „Enamorada”.
Vă invitam sa ascultaţi hitul „Je Samba”

http://www.youtube.com/watch?v=b12q0a8nHi8

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava