O nouă destinaţie de cumpărături va fi inaugurată sâmbătă, 23 noiembrie 2013 în incinta Shopping City Suceava. Cu o experienţă în retail de peste 10 ani, NEXT LEVEL, noul magazin din Shopping City Suceava oferă clienţilor produse de o calitate deosebită la cele mai accesibile preţuri. În ziua deschiderii, cei care vor păşi pragul magazinului vor avea parte de surprize, aşa încât, începând cu ora 12:00, primii 50 de clienţi vor beneficia de o reducere de 20% la orice produs cumpărat.

Din magazinul NEXT LEVEL, sucevenii vor putea achiziţiona produse care se adresează doamnelor, domnişoarelor, dar şi domnilor cu înclinaţie spre fashion. Articolele vestimentare comercializate se remarcă prin stil, eleganţă şi originalitate, oferind oricărei persoane care le poartă un look în tendinţe. De altfel, NEXT LEVEL este o destinaţie perfectă pentru tinerii îndrăzneţi şi iubitori de distracţie, oferindu-le numeroase alternative pentru a-şi crea ţinutele după bunul plac.

“Echipa noastră este una profesionistă, care ţine mereu cont de părerile clienţilor, iar articolele vestimentare pe care le oferim sunt întotdeauna cele mai spectaculoase şi în ton cu tendintele actuale din lumea modei. Tineri, energici şi ambitioşi, suntem într-o continuă dezvoltare, şi după cum deja v-am obişnuit, vă oferim ultimele inovaţii din lumea modei şi o gamă largă de articole vestimentare cu ajutorul cărora veţi ieşi în evidentă şi veţi avea un look spectaculos”. Administrator NEXT LEVEL

În magazinul NEXT LEVEL, clienţii vor găsi produse realizate de firme cunoscute de confecţii atât din România: Mexton, BBY, Pretty Girl, Ana Radu sau Vesuvio Fashion, cât şi din Italia, Franţa sau Turcia.

Cu certitudine, sesiunile de shopping vor deveni o plăcere pentru clienţii care vor alege produsele magazinului NEXT LEVEL.


Shopping City Suceava face parte din portofoliul fondului britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud- Est, totalizând peste 340.000 mp. Deschis în aprilie 2008, Shopping City Suceava este primul parc de retail din judeţ. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste  46.000 mp Shopping City Suceava  reuneşte peste 90 de magazine de renume naţional şi internaţional, printre care hypermarket-ul Carrefour, Mobexpert, Media Galaxy, Baumax şi NewYorker. Shopping City Suceava este situat la 5 minute de centrul oraşului şi dispune de 1.300 de locuri de parcare. Alături de Shopping City Suceava, portofoliul rgo Real Estate Opportunities Fund (AREOF)  din România  include Shopping City Sibiu, Era Shopping Park Oradea şi Era Shopping Park Iaşi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava