MOPAN Suceava

Nicholas Hoult încă se mai gândeşte la Jennifer Lawrence. Actorul în vârstă de 24 de ani – care a avut o relaţie de trei ani cu vedeta din ‘Hunger Games’ – a avut o scurtă idilă cu Kristen Stewart după despărţirea de Jennifer, dar se pare, potrivit presei de peste ocean, că s-a despărţit de aceasta după ce a realizat că încă mai are sentimente pentru fosta lui iubită.

Un prieten apropiat al actriţei Kristen Stewart a spus pentru revista Life & Style, potrivit contactmusic.com: “Nick încă este îndrăgostit de Jennifer. Îţi dai seama după cum vorbeşte despre ea – ea este dragostea vieţii lui. Încă mai păstrează legătura – lucru care a făcut dificilă relaţia lui cu Kristen.Ea a simţit mereu că Nick şi Jen se pot împăca oricând.”

În ceea ce o priveşte pe Jennifer Lawrence, potrivit ultimelor zvonuri apărute în presa de peste ocean, actriţa în vârstă de 24 de ani se apropie tot mai tare de fostul ei iubit, de când s-a despărţit de Chris Martin, solistul trupei Coldpaly.

“El încă o adoră pe Jennifer şi la fel şi familia lui. A sunat-o mereu şi, regulat, vorbesc pe Skype.”, a spus o sursă, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava