MOPAN Suceava

Larisa Drăgulescu (38 de ani) se gândește la măritiș! Fosta soție a lui Marian Drăgulescu (41 de ani) a divorțat, zilele trecute, de cel de-al doilea soț, Marian Bogdan, după cinci ani de iubire și un an și jumătate de căsătorie. Contactată de Click!, vedeta OnlyFans ne-a mărturisit că este bine și că își dorește să își refacă viața personală în perioada următoare alături de un alt bărbat … cult, notează click.ro.

Contactată de Click!, Larisa Drăgulescu a dezvăluit că a reușit deja să treacă sufletește peste cel de-al doilea divorț de soțul Marian Bogdan. „Nu regret absolut nimic din ce a fost între noi doi. El a renunțat deja la numele de familie “Drăgulescu” și a revenit la numele lui. Lucrurile erau foarte clare între noi doi, din punctul ăsta de vedere. El, acum, este trist și dezamăgit de această despărțire. Știu că mă iubește și suferă, dar așa a fost să fie între noi doi. Eu am încercat să fie bine între noi, dar atât s-a putut. Sigur că o să mă căsătoresc pentru a treia oară dacă o să fie. Nu sunt genul care să stea singură prea mult timp. O perioadă scurtă o să stau singură și apoi cu siguranță o iau de la capăt. Nu există cale de împăcare cu Marian Drăgulescu (n.r – primul soț), dacă ceva nu a mers bine atunci înseamnă că nu a fost bine undeva. Eu nu mă întorc la nimeni din foștii mei. Am nevoie de ceva nou, altceva față de până acum. Îmi doresc lângă mine, pe viitor, un bărbat intelectual, simplu și modest, opusul meu care să mă schimbe și pe mine. Următorul bărbat din viața mea vreau să mă facă să îl iubesc, să merite asta și să mă facă să îi acord toată atenția mea.”, a declarat pentru Click!, Larisa Drăgulescu.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/nici-bine-nu-a-divortat-ca-se-pregateste-iar-de-2220002.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava