Concert pascal
MOPAN Suceava

Centrul Județean pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției Suceava a transmis că în judeţul Suceava un a mai fost înregistrat nici un caz nou de însănătoşire în rândul bolnavilor de noul coronavirus. Până în prezet în judeţ sunt 70 de persoane care s-au vindecat de această boală.

Potrivit aceleiaşi surse, au crescut însă numărul persoanelor cu noul coronavirus care au fost externate din spitale şi urmează să se trateze în carantină. Numărul a crescut de 365 la 384.

Numărul de persoane aflate în izolare la domiciliu în judeţul Suceava este de  2.289 de persoane, în timp ce în carantină se află alte 1.087 de persoane. Din izolare la domiciliu au ieşit până în prezent un mai puţin de 9.356 de persoane iar din carantină au ieşit 689 de persoane.

Centrul Județean pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției a mai transmis că structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Suceava, în colaborare cu jandarmii și militarii detașați din județele Iași și Bacău, au desfășurat activități pentru asigurarea respectării normelor legale impuse în contextul stării de urgență.

Astfel, patrulele mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care au avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare și Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

În cursul zilei de 12 aprilie 2020, în urma măsurilor dispuse pentru prevenirea și combaterea infectarii cu Covid 19, echipele mixte la care au participat 270 de polițiști, 102 polițiști locali, 36 de militari MApN și 140 de jandarmi au verificat la domiciliu persoanele aflate în autoizolare precum și  locațiile de carantinare. Au fost verificate 2793 de persoane aflate în autoizolare și/ sau carantinare precum și 62 de societăți comerciale.

În urma acțiunilor de verificare au fost aplícate 229 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 682.500 lei pentru încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor și au fost întocmite două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor.

De asemenea pentru două persoane care nu au respectat izolarea la domiciliu s-a dispus măsura carantinării.

Nici un caz nou de însănătoşire la bolnavii de coronavirus din judeţul Suceava, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava