MOPAN Suceava

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore a fost internată o persoană suspectă de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 3 persoane.

Din totalul celor 507 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 4 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19(forme medii), 6 pacienți sunt în zona tampon și 497 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 398 paturi libere, din care 42 pentru pacienți Covid-19,332 în sectorul non-Covid și 24 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 6 paturi pentru pacienți Covid, sunt 29 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienții Covid-19, și 23 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 3 pacienți diagnosticați cu Covid-19, 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, 22 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 0 pacienți, 2 locuri fiind disponibile.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 27 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 7 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 7.

La nivelul județului sunt disponibile 120 locuri libere Covid și 43 locuri pentru zona tampon.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava