• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Echipa de handbal juniori II a Liceului cu Program Sportiv a început noul sezon competiţional cu trei victorii şi un rezultat de egalitate, la primul turneu al sezonului competiţional 2013-2014 ce a avut loc la Botoşani. Tinerii handbalişti pregătiţi de profesorul Petru Brânduşe au debutat cu o victorie, în faţa LPS Roman, scor 22 – 18 (10-9), pentru ca apoi să se impună clar 27-18 (13-8) cu LPS Vaslui. Formaţia suceveană a încheiat la egalitate disputa cu gruparea gazdă, LPS Botoşani, scor 24-24 (11-12), pentru ca în ultimul joc să realizeze o victorie muncită, dramatică chiar, scor cu 21-20 (7-10) în fața echipei LPS Iași.
„Este un început bun de campionat, prin prisma rezultatelor obținute, deşi nu sunt mulţumit de evoluţia echipei ca joc. Mă aşteptam la o evoluţie mai bună, bazându-mă pe jocurile de bună calitate prestate în perioada de pregătire, în compania unor echipe bune de juniori I și II din Bistrița și Focșani, dar se pare că jocurile oficiale își pun amprenta în mod negativ asupra exprimării în teren pentru mulţi dintre componenţii echipei. Vom remedia aceste aspecte pentru că avem de apărat rezultatele bune din anii anteriori când am avut participări în turneele finale” a declarat profesorul Petru Brânduşe.
Echipa de juniori II a LPS Suceava se va baza în acest sezon pe un lot compus din portarii Eduard Duman, Cătălin Nastasiuc, Florin Mihăescu şi pe jucătorii Bogdan Plugariu, Andi Tofănel, Bogdan Cozorici, Iulian Cojan, Emil Solcan, Relu Chirilă, Robert Chițan, Alexandru Cocoş, Alex Dascălu, Gabriel Câmpan, Cătălin Antoneac, George Zamfirache, Daniel Ionasciuc, Ciprian Gvinda, George Omania, Eduard Apetri, Marius Vacariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava