MOPAN Suceava

CSU Suceava a suferit a treia înfrângere din acest sezon competiţional, 25-35 (7-18) pe terenul formaţiei Potaissa Turda. Cu Bursuc, Adomnicăi şi Dediu în mare formă, gruparea clujeană nu a dat nicio şansă tinerei echipe sucevene pe care a dominat-o în marea majoritate a timpului.

Începutul partidei a aparţinut gazdelor care au condus cu 5-1. Sucevenii au reuşit să echilibreze disputa şi în minutul 18 s-au apropiat la 3 goluri diferenţă, scor 9-6 pentru Potaissa Turda. Din acest moment, clujenii au preluat “frâiele” întâlnirii şi la pauză conduceau cu 18-6!

La începutul reprizei secunde gazdele au dus scorul la 20-6, pentru ca pe final să mai reducă din turaţie şi să se impună cu 35-25.

Şi aşa cu un lot “subţirel” şi fără Burlacu, accidentat, gruparea pregătită de Răzvan Bernicu nu a rezistat uneia dintre cele mai productive echipe din Liga Naţională. Urmează meciul cu Poli Timişoara de duminică 29 septembrie, un meci care trebuie abordat la fel ca prima repriză a disputei cu HC Odorhei.

CS Universitar Suceava: Spiridon, Ilii, V. Tcaciuc – Târzioru (5 goluri), Roşu (5 goluri), Oros (4 goluri), M. Sandu (3 goluri), Dumitraş (3 goluri), Petrea (2 goluri), Rugaci (1), Aldica (1), I. Tcaciuc (1), Gramatic şi Olariu. Antrenor: Răzvan Bernicu.

În runda următoare din sezonul regulat, CSU Suceava va primi duminică după-amiaza, cu începere de la ora 17.00, în sala LPS, vizita Politehnicii Timişoara.
Într-un alt joc din etapa a III-a, Ştiinţa Bacău – HCM Constanţa 29-29.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava