În runda cu numărul XIV a Ligii Naţionale de handbal masculin, CSU Suceava a evoluat pe terenul vicecampioanei naţionale, Ştiinţa Bacău. Dacă în turul campionatului formaţia suceveană a jucat peste aşteptări şi i-a avut „în mână” pe băcăuani conducând chiar şi la şase goluri diferenţă, pentru ca apoi să piardă incredibil pe final, de această dată, elevii antrenorilor Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu au făcut o partidă modestă şi au cedat cu 28-19 (13-7).
Echilibrul s-a păstrat pe tabela de marcaj doar în debutul întânirii dintre Ştiinţa Bacău şi CSU Suceava, pentru ca apoi gazdele să-şi ia „elan” şi să câştige clar. Diferenţa a fost la un moment dat chiar de 11 goluri în favoarea jucătorilor pregătiţi de Matteo Garralda, însă la sfârşit tabela de marcaj a arătat scorul de 28-19.
„Am făcut un meci slab, în timp ce gazdele au făcut un joc foarte bun. Din păcate Sandu Mihai s-a accidentat la genunchi şi urmează să vedem cât de grav este. Nu am avut nicio şansă în partida cu Ştiinţa Bacău, dar sper să încheiem sezonul oficial cu un joc bun împotriva celor de la CSM Bucureşti” a declarat profesorul Petru Ghervan.
CSU Suceava: Spiridon, Erhan – Burlacu (6), Tîrzioru (5), Davidovic (4), Trifkovic (1), I.Tcaciuc (1), Preda (1), Gavrilovic (1).
În ultimul meci de campionat din 2014, CSU Suceava va primi în data de 13 decembrie vizita echipei CSM Bucureşti.

Rezultate consemnate în etapa a XIV-a:
Pandurii Tg.Jiu – Potaissa Turda 23-22
Poli Timişoara – Dinamo 27-31
Ştiinţa Bacău – CSU Suceava 28-19
Steaua – Minaur Baia Mare 22-28
HC Odorhei – HC Vaslui 29-26

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava