Concert pascal
MOPAN Suceava

A mai rămas mai puţin de o săptămână până la primul meci oficial din 2016 al echipei de handbal masculin CSU Suceava. În prima etapă a returului seriei A a Diviziei A, gruparea suceveană va evolua joi, 4 februarie de la ora 16.30, pe terenul formaţiei LPS Piatra Neamţ.
CSU Suceava a realizat doar două partide amicale de calibru împotriva grupării de Ligă Naţională, CSM Focşani 2007, fiind constrânsă să facă aşa din cauza accidentărilor suferite de o mulţime de jucători.
„Nu vom mai juca niciun meci de pregătire până la începutul returului pentru că vrem ca jucătorii accidentaţi să se refacă şi să-i avem în cea mai bună formă la debutul sezonului oficial 2016. Poate că primele două partide oficiale par mai lejere, dar trebuie ca handbaliştii noştri să aibă totuşi câteva partide în „picioare”, să alerge şi să-şi facă „mâna”, cum se spune.
Pentru noi deosebit de importante sunt întâlnirile cu HC Dobrogea Sud şi CSSM bacău, ultima fiind una specială. Avem nevoie de victorie în disputa cu băcăuanii pentru a ne consolida locul secund în clasament” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
CSU Suceava se află pe poziţia secundă în seria A a Diviziei A de handbal masculin cu 31 de puncte din 12 partide disputete şi vizează clasarea pe locul secund pentru a participa la barajul de promovare în Liga Naţională.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava