MOPAN Suceava

Unul din site-urile specializate pe handbal şi volei din România a organizat un sondaj pentru realizarea echipei ideale din handbalul masculin şi pentru alcătuirea unui top al primilor cinci jucători pe posturi în opinia fanilor.

După analizarea voturilor, nici din echipa ideală şi nici din top cinci jucători pe posturi nu face parte vreun handbalist de la CSU Suceava. Totuşi, din top cinci jucători pe posturi fac parte doi sportivi suceveni. „Veteranul” Cristian Adomnicăi se află pe locul trei în clasamentul celor mai buni interi dreapta după Jakov Vrankovic de la campioana Dinamo şi Samvel Islanian de la CSM Bucureşti. Un alt jucător sucevean cu vechi state de plată în primul eşalon valoric al handbalului masculin românesc care a prins clasamentul celor mai buni cinci jucători pe post este Ghiţă Irimescu, pe locul cinci în topul celor mai buni pivoţi din România.

Pentru iubitorii sportului sucevean important este faptul că gruparea CSU s-a menţinut în Liga Naţională şi a demonstrat că are un lot omogen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava