Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute la Bacău s-a disputant turneul play-off din cadrul seriei I a Diviziei A2 de volei masculin. La competiție au participat grupările Știința Bacău, Steaua București, Rapid București și CSM Suceava.

Formația suceveană pregătită de profesorul Victor Pancu a ”atacat” acest turneu cu o mulțime de jucători cu probleme medicale, Huțuleac, Giurcă, Orășanu și Lupuleasa și cu dorința expresă de a da șansa generației tinere să se afirme.

În primul meci CSM Suceava a întâlnit gruparea Steaua București. După un prim set pierdut la 17, sucevenii au avut în mână setul secund după ce au condus cu 18-11, dar au pierdut incredibil pe final. Bucureștenii au câștigat și meciul cu 3-0 după ce ultimul set l-au adjudecat la 18.

În a doua partidă a turneului play-off, CSM Suceava a avut ca adversară gruparea gazdă, Știința Bacău. Băcăuanii au dominat jocul cu autoritate și s-a impus la final cu 3-0 (14, 17, 17)

În ultimul joc al competiției voleibalistice găzduite de Bacău, într-un meci fără nicio miză s-au întâlnit CSM Suceava și rapid București. Antrenorul Victor Pancu a introdus pe teren sportivii tineri care au jucat mai puțin în acest sezon competițional. Primele două seturi au fost deosebit de echilibrate și au fost câștigate la 23 și 22 de bucureșteni, pentru ca tot ei să se impună și în setul al treilea la 18.

”Nu am putut face mai mult în acest turneu play-off. Am avut o mulțime de jucători cu probleme de sănătate, iar de la tinerii pe care i-am introdus pe teren mă așteptam la mai mult.
Un singur set a fost cu adevărat interesant, al doilea din meciul cu Steaua. Sincer, era greu de ținut pasul cu Știința Bacău și Steaua București nici cu garniture completă. A fost un sezon competițional dificil, dar mă bucur că am ajuns din nou în play-off, iar cei mai tineri au avut parte de o experiență deosebită” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în turneul de la Bacău au evoluat: Andrei Sasu, Marius Gontariu, Vlăduț Mihuț, Alin Moldovan, Robert Pietraru, Andrei Giurcă, Tudor Orășanu, Lucian Huțuleac și Dan Lupuleasa.

La turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1 de volei masculin s-au calificat Știința Bacău și Steaua București.

Sursa foto: www.sport.bacaul.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava