MOPAN Suceava

Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au căsătorit în India, în cadrul unei ceremonii grandioase, care a inclus trei zile de petreceri, informează contactmusic.com.

Actriţa de la Bollywood şi fostul membru al trupei Jonas Brothers s-au cununat sâmbătă în cadrul unei ceremonii creştine oficiată de tatăl mirelui, Paul Kevin Jonas, iar vineri, cei doi au avut parte de o ceremonie tradiţională hindusă. Petrecerea a continuat şi duminică la un palat regal din Jodhpur, a cărui închiriere costă nu mai puţin de 60.000 de dolari pe noapte.

Au schimbat mai multe ținute, însă Nick a purtat și un costum tradițional și turban, în timp ce Pryanka a strălucit și într-un sari roșu. „Priyanka a arătat senzațional în outfit-ul său roșu tradițional.”, a spus o sursă pentru E! News, conform sursei citate.

Ambele vedete au postat imagini și video-uri pe Instagram de la fericitul eveniment.

Într-una dintre postări, Priyanka a scris, potrivit ContactMusic: „Totul a început ca un cântec puternic și ca o competiție de dans între familii, dar s-a terminat, ca de obicei, cu o uriașă petrecere de celebrare a iubirii. Eu și Nick abia așteptam Sangeet-ul (după-amiază muzicală) și un alt ritual de dinainte de nuntă… și să vedem ce a pregătit fiecare familie. Și ce demonstrație a fost… Fiecare familie să ne spună poveștile de viață prin cântec și dans – totul presărat cu voie bună și dragoste. Suntem extrem de recunoscători amândoi pentru efortul depus, pentru dragoste și pentru zâmbete și vom păstra amintirile din această după-amiază pentru tot restul vieților noastre. Este un început extraordinar de viață în doi, un început extraordinar pentru familiile noastre și pentru prietenii noștri..”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava