• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au căsătorit în India, în cadrul unei ceremonii grandioase, care a inclus trei zile de petreceri, informează contactmusic.com.

Actriţa de la Bollywood şi fostul membru al trupei Jonas Brothers s-au cununat sâmbătă în cadrul unei ceremonii creştine oficiată de tatăl mirelui, Paul Kevin Jonas, iar vineri, cei doi au avut parte de o ceremonie tradiţională hindusă. Petrecerea a continuat şi duminică la un palat regal din Jodhpur, a cărui închiriere costă nu mai puţin de 60.000 de dolari pe noapte.

Au schimbat mai multe ținute, însă Nick a purtat și un costum tradițional și turban, în timp ce Pryanka a strălucit și într-un sari roșu. „Priyanka a arătat senzațional în outfit-ul său roșu tradițional.”, a spus o sursă pentru E! News, conform sursei citate.

Ambele vedete au postat imagini și video-uri pe Instagram de la fericitul eveniment.

Într-una dintre postări, Priyanka a scris, potrivit ContactMusic: „Totul a început ca un cântec puternic și ca o competiție de dans între familii, dar s-a terminat, ca de obicei, cu o uriașă petrecere de celebrare a iubirii. Eu și Nick abia așteptam Sangeet-ul (după-amiază muzicală) și un alt ritual de dinainte de nuntă… și să vedem ce a pregătit fiecare familie. Și ce demonstrație a fost… Fiecare familie să ne spună poveștile de viață prin cântec și dans – totul presărat cu voie bună și dragoste. Suntem extrem de recunoscători amândoi pentru efortul depus, pentru dragoste și pentru zâmbete și vom păstra amintirile din această după-amiază pentru tot restul vieților noastre. Este un început extraordinar de viață în doi, un început extraordinar pentru familiile noastre și pentru prietenii noștri..”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava