MOPAN Suceava

Înainte să se mărite cu Ilie Năstase, Ioana Simion a avut o relație de câteva luni cu celebrul milionar Nick Rădoi. Asta se întâmpla cu aproape 3 ani în urmă. Apoi, cei doi s-au despărțit, iar între timp, Ioana a devenit soția lui Ilie Năstase. Dar iată că cei doi bărbați se comportă ca doi rivali, notează click.ro.

Se pare că trecutul încă îi dă târcoale frumoasei brunete din Constanța, căci celebrul afacerist, stabilit în America, îi lasă like-ui și mesaje apreciative la majoritatea postărilor de pe Facebook. Unul dintre ele, însă, l-a scos din sărite pe Nasty. Recent, la o poză în care Ioana apare alături de o mașină Lamborghini, Nick Rădoi i-a comentat “numărul 1”, iar replica lui Năstase a fost “fuck you”. Bineînțeles că Nick a fost deranjat de “înjurătura” lui Nasty. “Mă gândesc că Ilie are o problemă. El fiind tot timpul pe locul 1 în viața lui, cred că de data asta se simte pe locul 2. Cred că asta este problema lui, dar ar trebui să accepte asta, că nu are ce face și nici cum să schimbe”, a spus Nick Rădoi pentru Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nick-radoi-injurat-de-ilie-nastase-se-cearta-din-cauza-ioanei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava