Concert pascal
MOPAN Suceava

De cazul Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu s-a auzit peste tot. Presa din străinătate a scris despre crima de la Caracal, iar persoane publice au dezbătut pe rețelele sociale acest subiect delicat. Nick Rădoi este consternat de modul în care s-au implicat autoritățile și a făcut o comparație, lăudând poliția din America. ”Mă doare să văd ce se întâmplă în țara mea”, a spus afaceristul, conform sursei citate.

“Autoritățile din România sunt o surpriză pentru mine. Nu știu dacă vreodată în țara mea se vor rezolva lucrurile pentru că sunt deteriorate de mult. E mai rău decât acum 30 de ani când am plecat în America. E foarte ciudat să vezi că nu sunt interesați să rezolve problemele oamenilor. Cetățenii plătesc și ar trebui să primească ajutor, dar văd că sunt protejați criminalii, hoții, pedofilii, și amendate bătrânele alea amărâte care vând trei ouă și pătrunjel la colț de stradă. Din păcate, în țara în care m-am născut nu cred că se vor schimba vreodată lucrurile. Omenii nu se mai simt în siguranță și cred că vor ajunge să își facă singuri dreptate. Cazul acestor fete m-a ”lovit” ca un pumnal. Mă felicit încă o dată pentru că am plecat în America”, a spus Nick Rădoi, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nick-radoi-ma-felicit-ca-am-plecat-din-romania-afaceristul-este-consternat-de-cazul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava