• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nicki Minaj este de părere că vocea sa este foarte importantă pentru lumea întreagă. Rapper-iţa în vârstă de 31 de ani s-a retras pentru doi ani de zile din lumea muzicii şi spune că tot acest timp în care a stat departe de muzică a făcut-o să înţeleagă cât de important este pentru ea să continue să încerce să fie un ‚mogul’.

„Am realizat că vocea mea este foarte importantă pentru cultura pop. Că este foarte importantă pentru cultura hip-hop. Pur şi simplu… foarte importantă. Nu mă pot opri. Am de dus la îndeplinire o misiune. Când am intrat în acest joc, am zis că îmi doresc să devin un mogul, iar fanii mei vor să duc acest lucru la îndeplinire.”, a spus Nicki Minaj, potrivit contactmusic.com.

Nicki Minaj crede că vocea sa este foarte importantă pentru oameni, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava