• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nicki Minaj, în vârstă de 33 de ani, a vorbit într-un interviu recent despre căsătorie și copii. Ea a declarat că este sigură că iubitul ei, rapperul Meek Mill o va cere de soție, dar nu în viitorul apropiat – asta în ciuda faptului că vedeta R&B a fost fotografiată de mai multe ori în ultimul an purtând un inel cu diamant uriaș pe deget, potrivit contactmusic.com.

„Încă nu sunt logodită.”, a subliniat cântăreața. Ea a adăugat: „El a spus că al treilea inel pe care mi-l va dărui va fi cel de logodnă. Însă, câteodată mă numește ‘logodnica mea’, iar eu mereu îl atenționez: ‘Nu, încă nu am primit cel de-al treilea inel!’. Luăm totul pas cu pas. Și, dacă se întâmplă, dacă mă voi căsători, voi face un copil. Asta va fi distractiv, pentru că abia aștept să-mi țin în brațe copilul.”

Meek Mill, în vârstă de 28 de ani, a declarat la sfârșitul anului trecut că el și iubita lui nu se grăbesc să se căsătorească. „Încă nu este momentul să ne căsătorim. Încă mai învățăm unul de la celălalt, încă ne descoperim unul pe celălalt.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava