MOPAN Suceava

Nicki Minaj a trecut peste neînțelegerile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu diferite vedete, printre care Mariah Carey, Miley Cyrus și LIL KIM și chiar le regretă.

Cântăreața în vârstă de 33 de ani a răspuns unor întrebări adresate de fani, joi, prin intermediul aplicației Facebook Live. Întrebată de un admirator dacă îi pare rău că s-a certat cu unii colegi de breaslă, ea a răspuns: „Da, mereu. Regret toate certurile, pentru că sunt o persoană drăguță, nu vreau să fiu rea cu nimeni.”

Un alt fan a întrebat-o când plănuiește să devină mămică. „Când vei produce un Nicki mai mic?”, a întrebat-o fanul, iar vedeta i-a răspuns: „După ce mă voi căsători.”

Într-un interviu recent, Nicki spunea că este sigură că iubitul ei, rapperul Meek Mill, o va cere de soție, dar nu în viitorul apropiat – asta în ciuda faptului că vedeta R&B a fost fotografiată de mai multe ori în ultimul an purtând un inel cu diamant uriaș pe deget, potrivit contactmusic.com.
„Încă nu sunt logodită.”, a subliniat cântăreața. Ea a adăugat: „El a spus că al treilea inel pe care mi-l va dărui va fi cel de logodnă. Însă, câteodată mă numește ‘logodnica mea’, iar eu mereu îl atenționez: ‘Nu, încă nu am primit cel de-al treilea inel!’. Luăm totul pas cu pas. Și, dacă se întâmplă, dacă mă voi căsători, voi face un copil. Asta va fi distractiv, pentru că abia aștept să-mi țin în brațe copilul.”

Meek Mill, în vârstă de 28 de ani, a declarat la sfârșitul anului trecut că el și iubita lui nu se grăbesc să se căsătorească. „Încă nu este momentul să ne căsătorim. Încă mai învățăm unul de la celălalt, încă ne descoperim unul pe celălalt.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava