Comenzi MOPAN Suceava

Nicki Minaj se simte foarte puternică, după ce a reuşit să treacă peste despărţirea de Meek Mill, de anul trecut, despărţire care a însemnat pentru ea şi – prima dată singură în 20 de ani.

Cântăreaţa în vârstă de 35 de ani susţine că începând cu vârsta de 15 ani a fost mereu în relaţii serioase, dar de când s-a despărţit de Meek Mill, anul trecut, a învăţat să fie singură, lucru care a făcut-o să se simtă puternică şi stăpână pe ea. Ea a declarat, potrivit contactmusic.com: „Imediat ce am realizat că pot trăi şi respira, mânca şi dormi, merge şi vorbi fără un iubit, ceva s-a aprins în mine. Să devin ‘burlăciţă’ a fost unul dintre lucrurile care m-au făcut să devin stăpână pe mine şi puternică. Am realizat că sunt o tânără femeie care nu are nevoie de un bărbat pentru bani. Nu am nevoie de un bărbat pentru un job. Nu am fost niciodată nevoită să fac astfel de compromisuri. Nu simt astfel de presiuni. Mă trezesc când vreau, merg la cumpărături când vreau. ”

Mai mult, rapper-iţa a mai spus că ultimile şase luni, ca femeie singură, i-au dat oportunitatea de a experimenta mai multă „creştere spirituală” ca niciodată. „Spiritual, am experimentat mai multă creştere spirituală în ultimele şase luni decât în toată viaţa mea, în toaotă cariera mea, decât în ultimii opt ani.”, a adăugat Nicki Minaj, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava