Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicki Minaj vrea să fie tratată ca Taylor Swift și simte că industria muzicală nu prea a susținut-o.

Rapper-ița de 36 de ani a postat un mesaj pe contul ei de Instagram în care spune că simte că a primit foarte puțin sprijin în idustria muzicală în cei 12 ani de la lansarea albumului de debut. „În urmă cu 12 ani am lansat primul meu album. Am scris chiar eu fiecare cuvânt din fiecare vers. Am fost atât de mândră de acest lucru… La scurt timp, fetele începuseră să își vopsescă părul roz, să își pună extensii, să mă copieze. Mereu am vorbit în interviurile mele despre cum influențez pe cei din jur. În zilele noastre este ‘cool’ să pretinzi că nu ai fost inspirat de alți artiști. (…) Nicio altă rapper-iță (în afară de Trina) nu a făcut cu mine un cântec ori felicitat dacă am ajuns pe locuri fruntașe în diferite clasamente. Nu m-am supărat. Nu am simțit niciodată că alți artiști sunt obligați să facă asta. La fel cum nici Beyonce nu este obligată să o felicite ori să colaboreze cu Normani, etc. Niciodată nu s-au mobilizat oamenii de pe la radiouri, ori influencerii să mă ajute să trec pe locul 1, atunci când ‘Anaconda’ era pe locul 2 în Hot 100. Niciodată nu am avut o echipă care să scrie cântece pentru mine și din acest motiv a pauza dintre albume a fost destul de mare. Vă rog să vă opriți din a-mi reproșa lucrurile pe care nu le-am făcut. (…) Fanilor mei: vă iubesc, vă apreciez, vă ador, vă mulțumesc. Dumnezeu să vă binecuvânteze.”, a scris pe Instagram Nicki Minaj, potrivit contactmusic.com.

Nu toată lumea a apreciat, însă, postarea vedetei, iar la secțiunea de comentarii un fan i-a cerut lui Nicki să înceteze să mai scrie răutăți: „O ador pe Nicki, dar ar trebui să se oprească din a scrie aceste răutăți. De fiecare dată când face asta, le dă satisfacție unora.”

Nicki i-a răspuns fanului: „Te-am blocat, pentru că ești idiot și îți dorești ca femeile de culoare să continue să le fie frică să spună ceea ce gândesc. De ce Taylor Swift poate vorbi iar eu nu?”

Taylor Swift a fost recent lăudată pentru faptul că a spus ceea ce gândește în lupta cu fosta sa companie de discuri, Big Machine Records.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava