Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicki Minaj, care și-a lansat recent cel de-al treilea album din carieră, ‘The Pinkprint’, a declarat recent, potrivit contactmusic.com, că își dorește ca până la lansarea albumului cu numărul cinci, să fie soție și mamă. Rapperița în vârstă de 31 de ani a vorbit despre dorința de a avea copii în viitorul apropiat, în numărul din decembrie al revistei Complex.

Întrebată ce o sperie cel mai tare când se gândește să devină mamă, Minaj a răspuns: „Faptul că voi avea atât de multă muncă, că voi uita să-mi trăiesc la maxim viața privată. Dacă îmi voi lansa cel de-al cincilea album, iar eu nu voi avea un copil până atunci, indiferent de câți bani voi avea, voi fi dezamăgită, ca femeie, pentru că simt că rolul meu este să devin mamă.” În cadrul aceluiași interviu, artista a mai spus că vrea să se căsătorească înainte de face un copil.

„Nu prea aș semna eu nimic, dar cu siguranță voi fi căsătorită atunci când voi deveni mamă. Vreau să mă asigur că voi face lucrurile în ordinea asta. Am simțit că așa trebuie să fac, încă de când eram tânără; mama mea mi-a băgat asta în cap.”, a mai spus Nicky Minaj, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava