MOPAN Suceava

Din ce în ce mai mulți artiști trec prin emoțiile legate de o infectare cu coronavirus. După artiștii confirmați pozitiv din echipa „Te cunosc de undeva”, iată că și solista Nico se vede nevoită să stea izolată la domiciliu, 14 zile, după ce a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată pozitiv, notează click.ro.

Din echipa „Te cunosc de undeva”, care s-a reunit să filmeze cel de-al 15-lea sezon, au fost confirmați cu coronavirus Marcel Pavel (60 de ani), Ozana Barabancea (51 de ani), Andrei Ștefănescu (42 de ani), Toto Dumitrescu (22 de ani), Alina Pușcaș (34 de ani) și Adriana Trandafir (64 de ani) au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. Toți, în afară de Alina Pușcaș, sunt internați la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală. Prezentatoarea Alina Pușcaș se află la Spitalul Militar de Campanie ROL II. Ceilalți concurenți de la „Te cunosc de undeva” se află în izolare și au lăsat pe Instagram mesaje de încurajare pentru colegii lor mai ghinioniști, notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nico-se-afla-izolare-intrat-contact-cu-unul-dintre-artistii-depistati-pozitiv-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava