Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Local Suceava a aprobat joi, cu unanimitate de voturi, acordarea titlurilor de Cetățeni de Onoare ai Sucevei maestrului Nicolae Botgros și fostului director al Băncii Comerciale Române, Dumitru Cucu.

Cei doi își vor primi diplomele sâmbătă, în cadrul manifestărilor de Zilele Sucevei. Făcând referire la maestrul Nicolae Botgros, primarul Ion Lungu a ținut să precizeze că acesta „este un real sprijin pentru promovarea tinerilor interpreți de muzică populară ai municipiului Suceava și o rampă de lansare pentru cei aflați la început de drum. Are mii de materiale muzicale înregistrate cu interpreți de muzică populară, mulți chiar din Suceava, cea mai recentă colaborare fiind cea cu Andra Matei, o tânără interpretă din Burdujeni”.

În ceea ce-l privește pe fostul director BCR Suceava, Dumitru Cucu, nominalizarea acestuia pentru acordarea titlului de Cetățean de Onoare a fost făcută de profesorul universitar Sanda-Maria Ardeleanu. Dumitru cucu va primi acest titlu pentru activitatea sa de președinte al Fundației Culturale Bucovine. Dumitru Cucu a înființat această fundație în anul 1993.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava