Concert pascal
MOPAN Suceava

Cunosct din juriul de la Top Chef și pentru povestea sa de viață ce pare desprinsă dintr-un scenariu de film, Nicolai Tand i-a cucerit pe români cu zâmbetul său larg și dorința de a face fapte bune. Un gest frumos făcut de maramureșean s-a întâmplat în acest weekend când Chef Nicolai a gătit pentru 110 persoane fără adăpost.
Duminică, Nicolai Tand a stat toată ziua în bucătărie pentru a le aduce un zâmbet pe buze oamnilor mai puțini norocoși. 110 persoane au primit hrană caldă – ciorbiță de pui, pui cu pilaf, fructe, iaurturi, sandvichurichiar de la Nicolai. Acțiunea a avut loc cu ajutorul Asociației Șansa Ta, Mega Image și întreaga echipă de la La Cantine de Nicolai și a avut suportul a 50 de voluntari.
Nicolai Tand este unul dintre cele mai charismatice personaje din lumea culinară românească. Românii îl cunosc din postura de jurat al showului Top Chef de la Antena 1 și, din februarie 2013, Nicolai a intrat și în blogosferă. Cei ce vor alege să viziteze www.reteteleluinicolai.ro  vor găsi rețete cu care își vor răsfăța simțurile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava