Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul internațional francez Nicolas Anelka va fi prezent la derby-ul județean din Liga a III-a de fotbal dintre Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți. Anunțul oficial cu privire la participarea fostului atacant al naționalei Franței la acest meci a fost făcută de conducerea ACS Foresta Suceava. Meciul dintre cele două echipe va avea loc pe 30 noiembrie, de la ora 14:00, pe stadionul Areni din Suceava. Nicolas Anelka va oferi lovitura de începere a meciului, după care va avea discuții cu reprezentanți din conducerea echipei Foresta Suceava despre o posibilă colaborare pe viitor.
„Ne bucură faptul că la un meci pe care noi îl considerăm unul destul de important alături de echipa noastră va fi prezent unul dintre cei mai mari atacanți din lume”, a declarat președintele executiv al Forestei Suceava, Andrei Ciutac. Acesta a fost completat de vicepreședintele Forestei, Mihai Ungurian, care a spus că „este o mare onoare ca o vedetă de talie mondială a sportului rege să fie alături de Foresta Suceava la acest eveniment. Domnul Nicolas Anelka va oferi lovitura de începere a partidei de fotbal, urmând ca apoi să avem discuții despre viitoarele proiecte pe care dorim să le desfășurăm împreună”.
Nicolas Anelka are 69 de selecții la echipa național de fotbal a Franței. În decursul carierei Nicolas Anelka a jucat la echipe precum Paris Saint-Germain, Arsenal, Real Madrid, Manchester City sau Chelsea. Nicolas Anelka a câștigat cu naționala Franței un titlu de campion european.
Fostul internațional francez a fost coleg de echipă, la Paris Saint-Germanin, cu actual antrenor al Forestei Suceava, Selim Benachour.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava