Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicole Kidman a spus că mariajul cu Tom Cruise i-a oferit respect în industria filmului și datorită acestui lucru, nu a fost niciodată hărțuită sexual.

Actrița în vârstă de 51 de ani este căsătorită acum cu Keith Urban. Ea a fost soția lui Tom Cruise, în vârstă de 56 de ani, din 1990 până în 2001. Împreună cu actorul a adoptat doi copii, pe Isabella, în vârstă de 25 de ani, și pe Connor, în vârstă de 23 de ani.

Într-un interviu pentru revista australiană WHO, Nicole Kidman a spus, potrivit contactmusic.com: „Nu știu de ce lucrurile se desfășoară în acest fel și nu suntem protejați indiferent de orice, dar este interesant că puterea unui bărbat își oferă respect.”

Într-un alt interviu recent, faimoasa actriță – care are doi copii împreună cu Keith, pe Sunday, în vârstă de 10 ani, și pe Faith, în vârstă de șapte ani – a spus că nu îi vine ușor să vorbească despre mariajul cu Tom, pentru că simte că acest lucru ar fi ca o lipsă de respect acum că este căsătorită cu Keith. „Nu îmi este niciodată ușor să vorbesc despre faptul că m-am căsătorit la 22 și ceva de ani cu Tom, pentru că acum sunt căsătorită cu un bărbat despre care știu sigur că este marea mea dragoste. Aproape simt că este o lipsă de respect. Acestea fiind spuse, m-am căsătorit la o vârstă foarte fragedă, dar cu siguranță cu am obținut putere – ci protecție. M-am căsătorit din dragoste, dar făcând acest lucru cu un bărbat foarte important, am fost și protejată de eventuale hărțuiri sexuale. Am muncit, dar lumea s-a purtat cu mănuși cu mine. Așa că, atunci când s-a încheiat totul, pe la 32, 33 de ani, a fost ca și cum a trebuit să mă maturizez brusc.”, a spus Nicole Kidman, conform aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava