Nicole Kidman a spus că mariajul cu Tom Cruise i-a oferit respect în industria filmului și datorită acestui lucru, nu a fost niciodată hărțuită sexual.

Actrița în vârstă de 51 de ani este căsătorită acum cu Keith Urban. Ea a fost soția lui Tom Cruise, în vârstă de 56 de ani, din 1990 până în 2001. Împreună cu actorul a adoptat doi copii, pe Isabella, în vârstă de 25 de ani, și pe Connor, în vârstă de 23 de ani.

Într-un interviu pentru revista australiană WHO, Nicole Kidman a spus, potrivit contactmusic.com: „Nu știu de ce lucrurile se desfășoară în acest fel și nu suntem protejați indiferent de orice, dar este interesant că puterea unui bărbat își oferă respect.”

Într-un alt interviu recent, faimoasa actriță – care are doi copii împreună cu Keith, pe Sunday, în vârstă de 10 ani, și pe Faith, în vârstă de șapte ani – a spus că nu îi vine ușor să vorbească despre mariajul cu Tom, pentru că simte că acest lucru ar fi ca o lipsă de respect acum că este căsătorită cu Keith. „Nu îmi este niciodată ușor să vorbesc despre faptul că m-am căsătorit la 22 și ceva de ani cu Tom, pentru că acum sunt căsătorită cu un bărbat despre care știu sigur că este marea mea dragoste. Aproape simt că este o lipsă de respect. Acestea fiind spuse, m-am căsătorit la o vârstă foarte fragedă, dar cu siguranță cu am obținut putere – ci protecție. M-am căsătorit din dragoste, dar făcând acest lucru cu un bărbat foarte important, am fost și protejată de eventuale hărțuiri sexuale. Am muncit, dar lumea s-a purtat cu mănuși cu mine. Așa că, atunci când s-a încheiat totul, pe la 32, 33 de ani, a fost ca și cum a trebuit să mă maturizez brusc.”, a spus Nicole Kidman, conform aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava